Submitted by jakob on Sat, 03/17/2012 - 23:07
- lidt olivenolie
- 1 tsk spidskommenfrø
kom dem i olien når den er tilpas varm, og lad dem stege et par sekunder til de bliver lidt lysebrune men pas på ikke at brænde. Tilsæt
- 1 løg, hakket
- 3 fed hvidløg, mas dem under en kniv
og steg lidt. Tilsæt
- revet ingefær ca. 5 cm
- 1 - 2 røde peberfrugter skåret i stykker
... og steg lidt mere. Deri
Submitted by jakob on Sat, 02/05/2011 - 08:39
Gatte (krydrede kikærtemelboller):
- 2½ dl Besan (Kikærtemel)
- 2½ spsk Yoghurt
- ½ tsk Red Chili powder
- ¼ tsk Gurkemeje
- ½ tsk Salt
- 1 spsk Coriander powder
- 2 spsk Olie
- Lidt ekstra vand eller mel for konsistens
Ingredienserne blandes, æltes & rulles til stænger ca. tommelfingerstørrelse, evt længere.
Varm 3/4 liter vand med 2 tsk salt op til kogepunktet
Pølserne koges. Når de flyder ovenpå (ca. 5 min) er de færdige så tag dem op med hulske.
Submitted by jakob on Sun, 01/23/2011 - 16:20
- 60 g hvedemel
- 36 g cacaopulver
- 1 tsk. Bagepulver