Submitted by jakob on Sat, 03/17/2012 - 23:07    
  
  
    - lidt olivenolie
 
- 1 tsk spidskommenfrø
 
kom dem i olien når den er tilpas varm, og lad dem stege et par sekunder til de bliver lidt lysebrune men pas på ikke at brænde. Tilsæt
- 1 løg, hakket
 
- 3 fed hvidløg, mas dem under en kniv
 
og steg lidt. Tilsæt
- revet ingefær ca. 5 cm
 
- 1 - 2 røde peberfrugter skåret i stykker
 
... og steg lidt mere. Deri
    
      
  
  
 
        
    
      
            Submitted by jakob on Sat, 02/05/2011 - 08:39    
  
  
    Gatte (krydrede kikærtemelboller):
- 2½ dl Besan (Kikærtemel)
 
- 2½ spsk Yoghurt
 
- ½ tsk Red Chili powder
 
- ¼ tsk Gurkemeje
 
- ½ tsk Salt
 
- 1 spsk Coriander powder
 
- 2 spsk Olie
 
- Lidt ekstra vand eller mel for konsistens
 
Ingredienserne blandes, æltes & rulles til stænger ca. tommelfingerstørrelse, evt længere.
Varm 3/4 liter vand med 2 tsk salt op til kogepunktet
Pølserne koges. Når de flyder ovenpå (ca. 5 min) er de færdige så tag dem op med hulske.
    
      
  
  
 
        
    
      
            Submitted by jakob on Sun, 01/23/2011 - 16:20    
  
  
    - 60 g hvedemel
 - 36 g cacaopulver
 - 1 tsk. Bagepulver